Love

Nära och kära som verkligen förgyller mina dagar!



Olivia, Jag och Malin




Malin och Jag

Malin och Jag


Rebecca och Emma




Malin och Rebecca




SP3 In my <3




Gänget <3





Jessika och Jag




Syster och Kusin




Ramilla och Jag




Hela SP3, spex



Jag och Dennan




En härlig trio



Wonderfull


När allt känns sådär

vad gör det om hundra år när allt kommer omkring?

Nu är vi inne på våra sista dagar innan studenten och det känns helt sanslöst! Känner mig alldeles vilsen i allt. En konstig känsla flög bara på mig idag när jag skulle söka det sista inför höstens pluggande. Vad gör jag om jag inte kommer in på det jag verkligen vill, jag kommer bli totalt knäckt. Men det finns väl såklart annat jag kan göra som att plugga upp lite betyg och söka nästa gång, men hur kul är det.

Jag vill inte, vill inte att tiden ska gå så fort, allt går så snabbt fram nu. Jag hinner inte med allt, hinner inte uppfatta och tänka. Jag vill ta vara på allt men samtidigt går det inte för jag vet inte hur man gör. Hur tar man vara på stunderna man verkligen njuter av, det går inte. Det finns alltid saker man ser framemot, tex en helg med grill och umgås med vänner, fest eller en hel shoppingdag med familjen. Det finns alltid saker att se framemot men när man väl är där, den dagen man längtat efter något tänker man inte längre så. Såklart kan man njuta för stunden men när man har roligt och njuter går allt så otroligt fort så man hinner inte tänka. När dagen sedan är slut finns det återigen något nytt att längta efter. Jag är aldrig nöjd med just IDAG. Man måste hela tiden lägga fokus på längtan och framtiden, som om man alltid tror att det blir bättre någon gång. Ta ett exempel som en tjejkväll en lördagskväll, hur kul som helst och man ser fram emot det hela lördagen. När lördagen är slut och alla åkt hem och man sitter hemma kvar framför tvn själv, då tänker man inte på vilken bra och rolig dag vi har haft tillsammans. Utan då börjar jag planera, när kan vi ha våran andra tjejkväll? Och redan då börjar jag se framemot något nytt och börjar fundera på vad vi kan hitta på nästa gång. Jag ser framför mig hur roligt alla kommer att ha och att det kommer bli en otroligt bra kväll men varför skulle denna kväll bli så mycket bättre än den som varit? Okej den kanske blir lite roligare men vad spelar det för roll när jag precis haft en otroligt rolig kväll just idag.
Konstigt det där, jag kan aldrig uppskatta det jag har, det är nog så det är.
Längtan till studenten har jag haft så långt jag kan minnas men nu när det är cirka en månad kvar, längtar jag då? Jag vet inte hur jag känner. Klart att dagen i sig kommer bli fantastisk men när man vaknar upp nästa morgon och är fri?! Det är definitivt inte samma känsla om studentdagen som för ett år sedan.

RSS 2.0