18 år + 2009

Nu var det ett tag sen ja...
Under tiden har jag fyllt 18 år! Känner mig mycket äldre och mognare.. NOT!
Men på ett sätt känns det lite bättre, känns som jag kommer bli mer självständig i mitt liv nu. Inte för att jag inte var det innan men nu när jag fyllt 18 så är det så mycket jag ska hinna göra.
Det har blivit ett nytt år och det innebär nya möjligheter och nya upplevelser!
Hoppas på att 2009 kommer bli minst lika bra som 2008 om inte något bättre.
Träning på onyx vilket betyder att komma i form, lägga i högsta växeln i skolan för bästa resultat, välja högskola, studenten + allt som ingår, bulgarien och efter det vad gör man då?

Ja det tåls ju att tänka på en stund, men just nu känns det som jag vet vad jag vill göra med min framtid eller iaf inom vilket område och det känns väldigt skönt, att äntligen hittat det man troligtvis brinner för och på så vis en säkrad framtid.

Imorgon blir det första träningsdagen på Onyx, blir dock inget pass utan vi kommer att svättas i gymmet. Känner mig verkligen motiverade men så brukar det oftast vara med mig. Jag börjar träna i några veckor men sedan tappar jag liksom knistan men denna gång tänker jag verkligen inte ge upp för nu har jag ett mål. Tror nog att alla andra gånger jag har försökt så har det liksom blivit för mycket, jag har liksom tränat för att bara träna och inte för att jag har tyckt det har varit roligt. Sen har det varit så ngn gång att det gått överstyr jag tränade helt enkelt för att gå ner i vikt vilket iofs är bra men jag blev liksom helt knäpp, jag var så inne på att nå mitt mål alltså en viss vikt och började äta mindre och tillslut märkte jag att jag blev mer och mer tjurig för varje dag och med omständigheterna i mitt liv just då började jag helt tänka om, vilket led till att jag slutade träna och det var dumt kunde ju ist börjat äta mer.
I vilket fall som helst så känner jag mig redo nu än jag någonsin gjort och kanske är mognare nu och vet hur jag ska hantera min kropp. Känns som att jag vill träna nu för att må bättre, komma i bättre form, orka med mera och inte vara lika stressad. Jag har mer mål nu helt enkelt än vad jag hade de förra gångerna och tänker faktiskt inte ett ändå dugg på viktminskningen, jag vet ju att det kommer med tiden men ska försöka att inte lägga allt fokus på det.


Jag och Malin på min 18-årsdag

RSS 2.0