Yes

Nu var kvällen planerad, åker in till Olivia vid åtta och fixar oss och tar några glas vin hos henne. Sedan kör vi vidare till Johan och klassefesten :) Tror på en bra kväll!


Olivia, Adam, Jag


Känslor

Hatar dessa känslor som jag inte kan sätta ord på!
Vet ju inte ens om jag känner något, fattar inget!
Hatar att känna såhär!
Bara för det ska jag dränka mina känslor med alkohol ikväll, det bästa som finns, o nej jag är inte alkoholist.



Klassfest

Idag är det klassfest med gamla SP3, men vet inte om jag ska gå än. Det kommer inte komma några som jag brukar umgås med och sen är det typ bara från den andra halvan. Jag går nog ändå, kan bli kul :)


Äntligen hemma

Nu är hela famlijen hemma, jag tycker det är rätt skönt. Nu slipper jag spela HÖG musik ur högtalarana för att jag inte är van vid tysthet.

Har precis duschat och förhoppningsvis kommer min lilla madam hit snart. Alla vet dock att hon är segast i denna stad, så det är bra gjort om hon kommer en elr två timmar efter bestämd tid ;)

Kollar ut och det spöregnar! Hatar regning svensk sommar



Au naturelle

Planer för dagen

Som jag sa i förra inlägget vaknade jag 06.10(!) så nu är jag relativt pigg. Eftersom familjen kommer hem idag har städat upp lite, hämtat posten och matat alla djur. Idag skulle det egentligen blivit picknik med Rebecca, André och Tim nu på förmiddagen. Men p.ga av en händelse så blir det inte så, lika bra det.. Egentligen var det tänkt att jag och Rebecca skulle ha träffats ikv men så ville hon träffa André då så vi ska träffas på eftermiddagen ist.  Tycker bara det är roligt för hennes skull och vad gör man inte som vän mer än att acceptera :)

Så ikv vet jag inte vad som händer, men något hittar jag väl alltid på :)





Sometimes

Sometimes you just have to let life teach you its lessons, whether good or bad, in order to become a stronger and better you.



Jag säger bara en sak

Hur kunde jag vara så j'vla dum?!
Orkar inte ens tänka på det.


Haha vaknade 06.10 idag, kunde inte sova så nu ligger jag här i soffan och tittar runt på internet

Kvalitétstid

Igår blev det först lite chill med Rebecca, sen när hon hade åkt till jobbet kom Tim förbi och det blev lite film. En lugn kväll med andra ord :)

Idag vaknade jag 12.50! Skulle äta middag hos farmor, hon bjöd mig eftersom jag är ensam hemma nu, och maten var som vanligt ljuvlig, Sen fick vi för oss att gå ut i skogen och leta svamp, det kallar jag kvalitétstid med farmor :) Tyvärr hittade vi ingen svamp, men en trevlig skogspromenad blev det. Hade egentligen tänkt gå en sväng men nu tror jag struntar i det, ska städa lite här hemma. Plocka ut och in disk och dammsuga lite.

Ikväll händer nog inte så mycket, kanske kommer Ramilla hit men vi får se. Ska hur som baka pizza ikv hade jag tänkt :)

Förutsägbara och komplicerade

En sak jag inte förstår mig på är killar.
Jag kan ägna fler timmar bara på att klura ut vad dom vill, dom är verkligen så förutsägbara men ändå så oförutsägbara.
Är man för intresserad är inte det bra och är man svårflörtad är inte det heller bra, hur ska man vara egentligen?
Man försöker ju bara var något emellan men ändå är det inte bra, fattar inte varför de ska vara så komplicerade.
Ena stunden kan de verka jätte intresserade och ena stunden verka helt ointresserade, hur ska man tolka allt?

Varför inte bara säga vad man vill istället för att ge två olika signaler, killar är och kommer alltid förbli hjärtekrossare. Eller ett annat ord players, en gång player alltid player..


Ser ut som om jag bli själv hemma ikväll, tråkigt som fan men men får väl mysa till det lite med god mat och ljus. Det är ju faktiskt nyttigt att vara lite själv ibland med :)

Fast nu kommer Rebecca hit en stund innan hon börjar jobba :)


Ensam hemma

Igår blev det lite myskväll här med Rebecca och Tim. Käkade pizza och tittade på Benjamin Button's, jag har sett den en gång innan med filmen är riktigt bra så det spelade inte så stor roll :)

Idag har hela familjen, utom jag då, åkt till Marstrand,´och ska vara där några dagar. Så nu är jag alltså själv hemma i några dagar :) Får se vad det blir av, med idag kommer nog Olivia hit blir kanske lite fest men isf väldigt lungt.



Can't get you out of my mind





Platsen Gud glömde..

..är Ulricehamn. Fyfan vad jag blev trött på skit hålan igår! Vi var ngr st som skulle in på stans enda nattklubb 18+, tro fan inte att vi måste stå i kö för att komma in. Hallå eller, det är Ulricehamn vi pratar om inte stureplan. Blir så jävla trött, så fort det händer något här så dras alla ulricehamnare dit, inte konstigt att ryktena sprider sig snabbt. Sen stör det mig varför ska 25+ vara på ett ställe där det är 18+, det är ju fan oftare 20+ på hotellet då kan väl dom dra dit ist för att hindra oss stackars 18+ som inte kommer in pga kö! Fyfan vilken misslyckad kväll när det handlar om sånt.

Pratar man med alla kompisar så säger nästan alla, nä men det har inte blivit så mycket fest i sommar. Varför jo för att det inte finns någon nattklubb att gå till, och det är inte många föräldrar som låter sina barn ha fest hemma hela kvällen/natten. Så nu när något äntligen hände drog alla in, och vi som inte kom in kul för oss. NOT!

Nu har jag typ miljonär skäl till att flytta från denna lilla skit"stad", Gbg nästa tack :)

Men som tur vad hade jag min lilla Rebecca som höll mig på humör hela kvällen :)

Hahahaha bara för ATT :)

älsklingen och jag <3

Waste of time

Släpp allt som inte ger dig något och människor som bara tar massa onödig energi från dig.
Kan låta ego men att umgås med folk som du inte känner ger dig vad du vill ha är bara waste of time. Man kan jämföra det med ett förhållande med en pojkvän/flickvän, det är typ samma sak. Jag menar du blir ju inte tillsammans med någon som du inte mår bra av att träffas, en kille som du bara ser fel hos. Alla är vi olika och har olika "krav" på hur en vän/pojkvän ska vara.
Men mår man inte bra av att umgås med en person ska man heller inte göra det.

Detta har jag kört med ett längre tag och fan vad jag älskar mitt liv nu! Nya vänner och möjligheter för att jag vågar öppna mig, vågar ta intiativ och ta för mig. Lovar att detta höjer din självkänsla och självförtroende till 110%. Det känns så skönt att känna att man har växt även fast man var rädd för att lämna sitt trygga och "tråkiga" liv.

Jag har haft fel många ggr och slutat umgås med människor, som nu är ngr av mina närmsta vänner, för att jag var så inskränkt i mitt f.d liv.

Slut med det, man måste umgås med människor som ger en allt det där man behöver :)



 

Better make it worth the fall

Sometimes love comes around
And it knocks you down
Just get back up
When it knocks you down

So you gotta take the good with the bad, the happy and the sad
Or will you bring the better future then i had in the past
Cause i don't want to make the same mistakes i did
I don't wanna fall back on my face again

I'll admit it, i was scared to answer loves call

And if it hits, better make it worth the fall

Kosta

I torsdags åkte hela familjen ner till Kosta där min faster, hennes sambo och lillkusin bor. Stannade bara över natten men en helt ok liten tripp, med tanke på att vi inte träffas mer än ca 3 ggr per år. Man får ju fara runt som en vanta för att följa med i kusin Viktorias tempo, herregud vad mycket energi ungen har :)

Igår kväll när jag kom hem så hälsade min lilla olivia på mig, har inte träffats sedan Sunny beach, vilket innebär ca 7-8 veckor. Mycket trevligt!

Ikväll blir det  förmodligen fest igen, känns som jag kommit in i en fest period som för två månader då det var fest VARJE dag kändes det som. Men jag klagar inte för jag älskar nämligen partykvällar! :)
Ska nog träffas några hos Robin först sen var det någon privatfest och sen får jag se om jag drar till hotellet, kan vara kul att träffa de man inte träffat nu under sommaren.

En helt sjuk känsla har kommit över mig, jag försöker intala mig själv att man inte kan börja få tycke för någon när man "känt" varandra i några dagar.?
Jag vet inte vad det här är och det stör mig och jag kan absolut inte sluta tänka på det.

Nu ska jag iväg till stan och inhandla en present till min kära vän Ramilla, och något att drick till kvällen :)

Såhär skulle jag vilja se ut ikväll!

Whitney Port

Never needed

I never needed you to be strong.
I never needed you to point out my wrongs.

I nevere needed you for judgement.
I never ask for help
I take care of myself

I never needed your corrections
On everything from how i act to what i say




Sjuka kvällar

Måndags kvällen var bra, lite sjuk var den också och saker och ting som kanske inte skulle ha hänt hände, men thats life ;). Riktigt bra kväll!

Igår skulle Rebecca ha lite fest hemma hos sig men som alltid med henne planerar hon inget, och frågar om folk kan komma två timmar innan allt ska börja. Så det slutade med att jag och Rebecca beställde pizza och sen kom Tim och André. Kvällen elr natten var helt sjuk och jag tänker inte gå in på detaljer men jag säger bara det att Rebecca överträffar sig själv ibland ;) Haha kul kväll/natt

Mindre roligt var det när jag skulle upp kl 06.30 imorses eftersom jag skulle ta en buss till U-hamn för ett läkarbesök.. fyfan hade sovit högst tre timmar!
Har haft ont i halsen ett bra tag nu så skulle kolla upp det men det var inget allvarligt utan kanske bara någon infektion som satt sig i halsen, skulle komma tillbaka om tre veckor om det inte har blivit bättre.

Idag blir nog en chill dag, ska lägga mig ute och sola nu hade jag tänkt



Måndag

Skulle blivit fest i stan ikv, men nu belv det inte så.
Åker kanske för krök till Hökerum, får se.

Piss sur blir jag på allt!!
Men är glad för din skull syster min!


My look for the night:


Helgens bravader

Igår blev det lite krök, hade egentligen inga planer på att festa men spontana festkvällar är alltid roligast :)
Det blev också shopping i Göteborg, riktigt trevligt men det blev lite stressigt på slutet eftersom vi ville ta en tidigare buss.
Köpte två tunikor, två klänningar och en jeansskjorta.

På kvällen blev det fest för hela slanten, satt hemma själv och drack ngt glas vin sen kom Ramilla på besök, fick sedan skjuts av henne in till killarna i stan. En sjuk kväll som slutade med att jag var hemma kl 9 i morses. Har nog aldrig varit så bakfull någonsin.

Imorgon blir det party igen, Rebecca hade bokat upp mig tydligen men fest tackar jag aldrig nej till ;)

Har just kikat på dokumentär/film om Anna Nicole Smith, rikigt bra :)
Nu ska jag dejta sängen. God natt!


Nostalgi bilder




































Lugn dag

Idag har jag träffat Rebecca åkte hem till henne i Blidsberg och tog en fika på Basta med henne och Leo. Mycket trevligt!
Sen gick vi hem till Rebecca och tog det bara lungt med massa onyttigheter. Nu måste här bantas och tränas!!
Annars har det inte hänt så mycket, ville åkt ut till hökerum till grabbarna och åka båt och ring efter och sen grilla, men ingen kunde följa med och jag hade ingen skjuts så får bli en annan dag i guess.

Lite dryga dagar nu tycker jag och jag känner hur jag blir latare och latare :P, kanske beror på att alla vänner jobbar nästan vare dag och inte jag :S
Men imorgon ska jag och Ramilla till Gbg vilket jag tror kommer blir kanon! Har inte shoppat på år och dar, så nu känns det dags att spendera en hel del.
På kvällen har jag funderat på att åka in till stan för lite grill och fest men skulle nog tro att det blir hemma och lungt.

The Sounds spelas högt just nu och har gjort i flera dagar, helt sjukt bra!

Ser ut som om mina dagar inte kommer bli så intressanta enligt mitt horoskop :)

Det händer inte mycket, om du inte själv knuffar på förstås. Just nu rinner sommardagarna bara förbi, utan dramatik eller knepiga val. Kärlekslivet är en smula ljummet, vännerna är upptagna på annat håll, inga oväntade öppningar som leder till nya möjligheter dyker upp. Stillsamt.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4



Veckans vill ha






Inspiration





Värme

Äntligen är det klarblå himmel!
Idag ser det ut att bli riktigt bra väder, ska ligga och pressa hela dagen och kanske få tillbaka lite färg :)
Senare idag blir det nog träff med Rebecca och äta lite mat på stan.


Hultsfred

Blev ingen glass igår eftersom det hade brunnit på Basta kvarn.
På kvällen blev det ett dopp i Åsunden med Rebecca och sedan mötte vi upp Gustav och åkte hem till henne och tog det lugnt.
Blev även lite film runt ett snåret och vi somnade runt halv fem. När vi vaknade vid tolv, gjorde vi våfflor med jordbuggar och grädde till, mums! Sen betsämde vi oss för att åka in och lämna tillbaka filmen så en minut i sex var vi på ica.
Efter det åkte vi hem till mig och åt lite middag med mamma och pappa, sen åkte vi in till ica en gång till och efter det åkte vi och hälsade på Rebeccas lilla mormor :)
Sen hem till mig igen och då kom Gustav, nu åkte Rebecca nyss hem så ska börja packa till Hultsfred imorgon.
Hoppas på en bra vecka!

Studentveckan

På onsdagen var det dags för studentkampen och vi vann!
Jätte kul dag verkligen :)

På tors hade vi vår sista lunch på Tingsholm, vi hade studentlunch och det bjöds på kycklingsallad och glass till efterrätt, riktigt gott! Efter detta åkte jag, Olivia och Lovisa hem till Olivia för att hämta spray och dylikt till våra banderoller till lastbilen på studenten. Sen åkte vi hem till mig och mötte upp Rebecca. SEn åkte hela klassen till ett garage för att fixa banderollerna. När vi gjort det åkte ngr av oss och käkade på fyrkanten.

När jag kom hem kändes det helt sjukt att studenten var imorgon, pappa prydde björkris på dörrarna, vi plockade blommor och blåste gula och blåa ballonger. Gick och la mig relativt tidigt och kunde faktiskt konstigt nog sova.

På fre ringde klockan kl 5  på morgonen. JAAA! Äntligen! Fixade mig och mamma hjälpde mig med att locka håret. Åkte sen till Jonatan för att ha vår champange frukost där och känslan var helt obeskrivlig, åt jätte god frukost och drack ngr glas champange, slog nog mer än vad jag trodde just då. Sen åkte vi till Stenbock och sprang igenom där jätte kul :) Sen gick vi upp till skolan och tog klassfoto. Där var stämningen hög och vi träffade resterande av klassen. Sen drog vi upp till fotbollsplanen och skulle börja fixa lastbilen, där blev de en hel del supande och skrikande.
Sen sprang vi ut i simhallen och man fattade inte att det var vi som stod där och klappade händerna i takt med musik och  publik. Sen gick vi ner till skolan igen och skulle springa ut för ännu mer folk på trappan. SP3 propably the best class in the world strömmar ut genom högtalarna och fix you börjar. Hela klassen står helt stilla med ballongr och konfetti i händerna och sedan brakar det igång med blow your whisle. Kommer inte ihåg ngt egentligen, kanske för att man var full med adrenalin här, men känslan av att ta studenten och att dagen man längatat efter i flera år faktiskt var just NU var underbar. Grattades av famlij och vänner och gick sedan upp till lastbilen och det var det bsta någonsin! Lastbilen var å kul :D Folk stog över hela stan och där kom vi åkandes på en lastbil med alldelse för hög musik och känslan var... helt crazy!

Sen skulle man hem och försöka dölja att man inte var berusad inte helt enkelt men försökte iaf. belv lite slö här hemma men åkte sen till Denice runt 7. Sen minns jag inte alls så mkt men kul hade vi, striptease och många härliga skratt.

Studentveckan innehöll de bästa dagarna i mitt liv och balen och studenten var fantastiska! Vill göra om allt igen





Studentveckan/ balen

Tänkte skriva lite om studentveckan och studendagen för att komma ihåg.
På måndagen satt man typ på hel spänn hela dagen för att man var så nervös inför morgondagen då balen var, plus att man gick de allra sista lektionerna på tingsholm, lite sorgligt. När vi slutade gick jag, Malin, emma och Ramilla ner till stan för att inhandla det sista till balen. Jag fick fullständig panik och fick blackout och fattade inget, så mamma kom för att hjälpa till :) sen åkte hon och vi fyra åkte hem till mig för lite grill och jordgubbar och bara njuta av livet och lite stöd för varandra innan balen.
Baldagen, heltsjukt kul! Vaknade rätt tidigt och hjälpte då mamma men snittar osv eftersom det skulle komma runt 8 par hem hit lite innan balen. sen åkte jag till Mia som fixade mitt hår :) även malin var där och hennes syster fixade det. Sen åkte jag till Ramilla där Jonna var och skulle sminka mig sen var det att stressa hem eftsrom alla skulle komma runt halv fyra. När Rebecca och vi skulle ta på oss våra klänningar kändes det så overkligt. När sedan mer och mer folk började trilla in kunde jag absolut inte fatta vad som hände. Jag blev helt mållös och tårögd när jag såg alla, helt underbar känsla. När vi sedan alla föräldrar skulle ta kort på oss kunde jag knappt le eftersom hela jag skakade av glädje. Sedan satte vi oss till bords och började äta och firade med lite vin och champange :)

När man fått i sig lite vin lugnade man ner sig lite och det jag varit nervös för innan, att gå igenom hela stan för hundratals människor kändes inte så farligt längre som tur var. Alla var så otroligt vackra! När man hörde sitt namn ropas upp kändes det underbart, kändes som vägen till hotellet var typ 1 mil men det var nog det roligaste jag gjort.
Väl på hotellet var det fest! God mat och drick och hög stämning :) Sedan blev det vals och sen party. måste erkänna att det kändes lite udda att shake loss på dansgolvet med en balklänning, men någon gång ska man väl göra det :)
Kvällen var otroligt bra och en av de bästa i mitt liv.






Sommar dagar

I fredags var jag, Malin och jessika i borås för att handla lite till hultsfred. När vi var på väg hem kom ett åskväder över oss och jag blev livrädd medans Jessika satt i baksättet och filmade och försökte fånga blixtarna på kameran och beundrade vädrets krafter. På kvällen åkte vi till Hökreum och tog en båttur i tolken. Försökte åka badring men gick inte så bra men kul var det. Sen åkte vi till ngr klippor och grillade marshmallows? och myste. Sen blev det film hos Gustav som slutade med att tre av fyra somnade i sofforna.

I lördags kom Rebecca hit och vi åkte och handlade. När vi kom hem började jag fixa västkustsallasfrallor medans Rebecca fixade iordning sig. När vi var mätta och belåtna åkte vi till Hökerum till Adam, Simon och Hule där spelade vi badminton och spel. Rebecca fick tugga på ett hårstrå, jag åt en matsked mjöl och Adam skulle spela en dansande orm, trodde jag dog av skratt :) Vid halv ett blev vi utslängde av Adam så då åkte jag och Rebecca till mig och skulle kolla på tv. Rebecca skulle bara "vila" och jag ville gärna kolla på filmen Last king of Scotland, jätte bra film, så jag försökte hålla ögonen öppna vilket inte gick så bra, så där låg vi båda två och sov ikapp.
Jag vaknade kl 5 och reste mig hastigt och stängde av tvn, släckte lampor, väckte Rebecca (som sov vidare) och gick och la mig.

Idag vaknade vi kl 12 och satte oss på altanen med chips och tobak. Jag satt och spelade in fula dokumentärer om mig och Holm. Hon åkte hem för ngn timme sen för att hon skulle jobba vid 4.
ikv vet jag inte riktigt vad som händer, ska jobba snart i ngr timmar, men kanske blir att jag åker till Rebecca på basta kvarn senare är nämligen väldigt sugen på kulglass elr en bananasplit :) Sen hjälper jag nog henne att stänga och sen får vi se vad vi hittar på


RSS 2.0